Alle Videos

Kennemerland oppeppers nabij

Video afspelen

Kennemerhart Oppeppers Nabij is er voor thuiswonende ouderen en biedt een huiselijke en
veilige plek waar aandacht met liefde gegeven wordt. We bieden gespecialiseerder dagbesteding voor mensen met gevorderde dementie, Parkinsons en Niet Aangeboren Hersenletsel

Om een goed inkijkje te geven voor toekomstige deelnemers, maakten we deze video.

Wethouders in Heemstede

Video afspelen

Wethouder Grummel en wethouder Meerhoff roepen de jeugd op om hun mening en ideeën te geven over onderwerpen in de gemeente Heemstede. Een video is een ideale manier om deze doelgroep aan te spreken.
School, sport, natuur? Wat vind jij belangrijk? Laat het weten op www.wijmakenheemstede.nl/jeugd

Making of Folat

Video afspelen

Voor de feestartikelen groothandel Folat maakte wij een brand video om te laten zien wat het bedrijf doet en waarom het zo uniek is. Folat is de grootse leverancier in feestartikelen in Europa.
Het is geweldig om de enorme opslag in Velsen te laten zien met de unieke robot die met 1 druk op de knop 1 van de vele duizenden artikelen kan pakken.

Duurzaamheid staat bij Folat hoog in het vaandel en daarom wordt er druk gewerkt aan het produceren van plastic vrije artikelen. Folat ontwerpt ook de eigen artikelen zodat de klant een eigen ontwerp kan laten produceren

Parket en vloerverwarming

Video afspelen

Voordat de parketvloer gelegd kan worden, zijn er een paar essentiële criteria waaraan de ondervloer moet voldoen. Is de draagvloer geschikt? Is de vloer droog genoeg? Is de vloer niet te warm, of niet te koud? En hoe staat de watertemperatuur van de vloerverwarming ingesteld?
Om al deze vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de houten vloer met vloerverwarming jarenlang goed kan functioneren, gebruiken we een opstookprotocol.

Folat

Video afspelen

Folat bestaat ruim 30 jaar en wilde een mooie inkijkje geven in het bedrijf. Het is een internationaal bedrijf en daarom hebben we ervoor gekozen om de engelse tekst extern te laten inspreken. 

Binnen 2 dagen filmden we op de de twee locaties van Folat.

Deze video is gefilmd door cameraman Niek Pennings

Tekeningen in je video

Video afspelen

Tekeningen versterken je verhaal. Door het toevoegen van tekeningen in je verhaal maak je je verhaal nog sterker. Francis Liem van studio Limon maakte de tekeningen

Swim to Fight Cancer
Haarlem 18-09-2022

Video afspelen

Maar liefst 461.000 euro werd er opgehaald bij de Swim to fight cancer in Haarlem. Helaas kon er door blauwalg in het Spaarne niet worden gezwommen. Maar het opgehaalde geld kan wel worden besteed aan de strijd tegen kanker.

Tijdens het event kregen de deelnemers toch de medaille. Het verhaal van vele deelnemers grijpt je aan, want kanker is iets dat helaas veel mensen van dichtbij meemaken.

Voor volgend jaar is de organisatie vast besloten om nog meer zwemmers te werven, zodat het bedrag nog hoger kan worden.

Trouwambtenaar Amanda Gemeente Heemstede

Video afspelen over Trouwambtenaar Amanda

De gemeente Heemstede vindt het belangrijk dat toekomstige bruidsparen een goede keuze kunnen maken welke trouwambtenaar bij hen past. Door middel van video’s stellen de ambtenaren zich voor. Zo kun je makkelijk zien wat de uitstraling en de manier van praten is en hoor je wat de trouwambtenaar zo uniek maakt. Amanda is een enthousiaste trouwambtenaar in de gemeente Heemstede en stelt zich voor…

Flottweg zoekt
Sales Engineer

Video afspelen

Een vacaturevideo is de ideale manier om een glimp op te vangen van de boeiende rol van technische sales bij Flottweg Nederland. Het stelt je in staat om de sfeer, cultuur en unieke aspecten van het bedrijf te ervaren, voordat je solliciteert.

Met deze vacaturevideo krijg je een voorproefje van de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van een technische salespersoon bij Flottweg Nederland. Het stelt je in staat om een beter beeld te krijgen van wat de functie inhoudt en of het jouw ideale carrièrepad is.

Annetje Suorsa geeft een Lumina workshop bij de FM Group

Video afspelen

Om de werkzaamheden teamcoach Annetje Soursa goed in beeld te brengen maakte ik een video van de Lumina workshop bij FM group. Hierdoor is in 1 oogopslag duidelijk wat Annetje doet en hoe ze te werk gaat.

Ook krijgen potentiele klanten een idee van wie Annetje is en hoe een dag eruit ziet.

Door de testimonials van de deelnemers wordt meteen duidelijk wat het effect is van de workshop.