Wij helpen je van het begin tot het met het maken van een video die jouw boodschap duidelijk overbrengt. Want video verbindt! vereenvoudigt! trekt de aandacht! is toegankelijk! is krachtig! is helder! blijft hangen!

Wil je graag meer doen met video voor je bedrijf, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt?

Video afspelen

Ben je trots op je bedrijf, maar laat je dat nog onvoldoende zien?

Als professionele videomaker breng ik bedrijven, hun producten en activiteiten op een inspirerende manier in beeld. 

Goede video’s zorgen voor meer zichtbaarheid en omzet. Maar ze geven ook de mensen die bij het bedrijf werken een gevoel van trots. Kortom, video’s zijn een interne en externe boost voor je bedrijf. Daarnaast kun je ingewikkelde materie ook makkelijk en leuk naar voren brengen in een video.

Ik werk graag met gemeenten, zorginstellingen, duurzame bedrijven, oude ambachten, productiebedrijven. 

Door mijn jarenlange ervaring als journalist weet ik wat er nodig is om video’s te maken die aanslaan bij jouw doelgroep. Ik stel de vragen die nodig zijn om een perfecte video te maken. Ik weet medewerkers te enthousiasmeren en mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat het unieke van jouw bedrijf in beeld wordt gebracht. Ik heb uitgebreide ervaring zowel voor- als achter de camera, als presentator op de nationale televisie en als verslaggever bij de regionale omroep. 

Videoworkshops

Naast het maken van bedrijfsvideo’s geef ik ook les in het zelf filmen met je telefoon. Op die manier kun je binnen je bedrijf structureel inzetten. Ook geef ik videoworkshops tijdens bedrijfsevenementen. Zoek jij een leuke invulling van je teamdag of jaarlijkse evenement? Ik verzorg graag een inspirerende videoworkshop voor jouw bedrijf. En natuurlijk maken we een after movie van jouw event.